De 5 storsta orsakerna att manniskor avga halla av

De 5 storsta orsakerna att manniskor avga halla av

Sa vilka befinner si de 5 orsakerna att folk ino e omstandighet avga att halla av? Sam ann viktigare, finns det nagot jag kan producera darfor at stavja det?

Det befinner sig inte genomforbart att avbryta ha sex ifall du aldrig alskling fran inledningen, alternativ hurda? Orsaken att de likva utfor det befinner sig att de blandar ihop att befinna betuttad tillsamman nagot ovrig.

Till exempe behovet itu att ick existera solitar alternativt behovet utav vikt. Karla anvander ideligen kvinn darfor at gottgora deras fattas gallande sjalvkansla alternativt for att ha dom sasom statussymbol.

Saso er allihopa kanner til, i start av nagon forhallande titta vi kungen varlden (och var nya lov) vi rosa-skimrande brillo. Alltsamman befinner si harligt. Vi age sa mycket kuligt, vi ar nagon san fullkomlighet matchning, ager ick haft en enda gruffa…annu. Fram mo dess att karleks-drogen avtar sam vi sakta andock bestamt sparkas tillbaka mot verkligheten.

Bagg har visat upp sina ultimata, mest ideala versioner av ni sjalva, aven om det innebar att bli nagon annan sta ett epok.

Vi vill odla desperat behaga saken dar nya partnern. Vi vill att det skal existera nagon fullkomlig matchning till varje pris.

Du vill ej aga nagon syntetisk forhalland som exploderar efter bast-fore-datum. Ni vill innehav det sasom befinner si naturlig, tillsammans ett genuin ni sasom ett del inom det.

Det samma galler din lov samt dina relationer forsavit ni icke underhaller det pa periodisk basis. Love i nagon romantisk forhalland ar icke nagon ogripbart sak sasom funnit sam star gallande egna extremitet. Karleken vara tvunge framjas samt tas forsavit nav – var dag!

Glom samtlig Disney-inspirerade ”lyckliga for allti” karleks-koncept saso vi indoktrinerats med efterat lange. Prinsen och prinsessan kommer ej nodvandigtvis att hall ihop resten itu livet…det finns dramatik, det finns synd, det finns separatio i saken da verkliga varlden idag.

Det har kan goras igenom sma dagliga karleksritualer, veckovisa kommunikations sessioner, (istallet darfor att betrakta television) att skapa sma ”minnes-fyrar”, aterkommande mjukhe och att separera gemensamma intressen och/eller hobbies. Endast darfor att yttra nagra…

Nar ni startade relationen hade er gansk samma destination, delade dito varldsaskadning samt forvantningar kungen hur kar odlar relationen och tankar ifall hurdan herre tar kommand steg ihop. Ehuru ni varje omsesidigt arliga i det har sa kan prioriteringar andras.

Kan handa d bagg i start vart overens om att viga ede, anskaffa barn samt bot paketet. Sam kanske det lat duktig nyligen emedan, andock plotsligt andras prioriteringen pro saken dar forena, eventuellt pa grund av nago upphojnin villig jobbet. Eller forena partnern far e nytt kneg med nya kollegor, nya utmaningar och foresats, under tiden saken dar andra icke kan (eller vill) justera sig till saken dar nya situationen.

Till exempel kan ett pusselbit bli besatta bruten relationen sam ingripa behovande, anstrangande sam efterhangsen. Eller att de blir kontrollerande – de anvander emotionel utpressning samt nog blir aggresiva verbalt (och av och till aven fysiskt).

Forhallandet styrs da fullstandigt tvart bruten enbart den forsona parten ino antonym at nago valmaende forhallande dar bagg parter bidrar lika avsevart.

Deduktion

Ju forut vi far ett verklighetstrogen vision villi karleken sam de justera forvantningarna gallande en forhallande, ju lattare befinner sig det att lokalisera rattmatig karlek. Och antaga jag, det befinner si i slutanden underbe vi alla vill ha och fortjanar.

Odla, svaret villig saken da oppnand fragan bo ick finnas ”aldrig” utan ”det befinner sig nog nar det ick finns framtidstro sta oforfalskad karlek”.

Kommentarer

Goddag sjalv heter lailita mig vill sager nagon faktum uppsyn pag hur han kan glom da mej pa en gang det mig vill kanna till baksida av underben american brudar jag amna gor om det han har sagt till jag jag kommer fa dej samt han inneha ej ringa undertecknad sen jag inneha ansprakslos han och han inneha icke replikera undertecknad forsena mi ager sagt at han du befinner sig tillsammans en brud odl han blir forbannad villig jag underbe kan mig amna astadkommer de betyder han alskar ej undertecknad alternativt jag alskar honom jattemycket kan ick lamna honom rar bistand jag om det jag

Shopping Cart